Portofoliu

Urmarim sa atingem excelenta cu fiecare proiect pe care il finalizam

SERVICE LAPTOPURI

Bubufixer, service-ul de laptop si calculatoare din Cluj Napoca dotat cu echipamente de diagnosticare de ultimă generație, vă așteaptă cu prețuri promoționale. Fiecare client din ianuarie – februarie 2022 beneficiază de DIAGNOSTICARE GRATUITĂ pentru reparațiile efectuate în service-ul nostru.

CCSCC

In 10 ani de experiențe, eforturi și rezultate și ȋn final putem spune că avem expertiză ȋn: activitati de call center, activitati de suport pentru companii analize si diagnoze pentru externalizarea activitatilor conexe afacerilor, analize de piata si economice sondaje de opinie si colectare de date, gestiune de baze de date, analiză de personal și stabilire de fluxuri operaționale ȋn cadrul companiilor

SERVICE CONSOLE

Avem experientă şi deţinem aparatură performantă pentru depanarea consolelor de gaming indiferent de marcă sau producător. Asigurăm reparaţii rapide la preţuri rezonabile.

SERVICE SISTEM SUPRAVEGHERE

Suntem o echipă tânără, serioasă și concentrată pe rezultat. Dorim să mulțumim clienții noștri prin promtitudinea cu care ne-am obișnuit, cu servicii de calitate, atenție la detalii și nu în ultimul rând, atenție la costuri. 

MIKILAND CITY & MIKILAND NATURE

MikiLand este cel mai nou loc de joacă și de petreceri pentru copii. MikiLand își propune să cucerească inimile copiilor prin culorile vesele, jucăriile, castelul gonflabil și multe altele.
De asemenea, în cadrul cursurilor noastre, încurajăm și ajutăm copiii să-și dezvolte gândirea logică și analitică, prin studiul fundamentelor programării.