Mentenanta web

Servicii integrale de mentenanta web

Solutii complete si profesionale de mentenanta web

Mentine-ti site-ul sigur, actualizat si optimizat

Asigurarea functionarii corecte si mentinerea ridicata a traficului pe un site necesita interventii periodice asupra acestuia si monitorizare constanta. Cameleon Agency va sta la dispozitie cu servicii complete de mentenanta, atat tehnica cat si publicitara.

Mentenanta web

Mentenanta website

Un site web necesita mentenanta periodica pentru a fi mentinut in cele mai bune conditii de functionare. Performanta acestuia este strans legata de folosirea ultimelor versiunii ale tehnologiilor folosite in construirea acestuia, precum si optimizarea continutului si a fisierelor prezente in site. 

Mentenanta web

Web design

Daca aveti un site ce necesita schimbari la nivelul design-ului sau necesita actualizari si incarcari constanta de date in cadrul paginilor, puteti selecta lasa toate aceste treburi in seama noastra prin cadrul unui pachet lunar de interventii de web design. 

Mentenanta web

Campanii publicitare

Pentru ca o campanie publicitara sa fie cat mai eficienta aceasta trebuie monitorizata si optimizata in mod constant in functie de statisticile preluate din comportamentul utilizatorilor si al interactiunii acestora cu reclamele derulare. In cadrul Cameleon Agency avem o echipa specializata si gata sa va ajute sa ajungeti cat mai usor si facil la potentiali clienti.

[forminator_form id="2076"]

Contact

Scrie-ne si haide sa ne cunoastem la o discutie

Ajută-ne cu câteva informații despre proiectul pe care dorești să-l dezvolți 

LOCATION

Adresa

Traian Vuia, Nr. 22, 400397, Cluj-Napoca

CONTACT

Tel:

+ 40 785 625 435

MAIL

Email

contact@cameleon-agency.ro

Urmareste-ne pe social media: