Promovare online

Creste-ti semnificativ vanzarile si atrage mai multi clienti

Solutii complete si profesionale de promovare online

Promovarea afacerii tale
face diferenta

Echipa Cameleon Agency se va ocupa de toate procesele de promovare online, de la setarea campaniilor pana la gestiunea si optimizarea acestora. Impreuna cu clientii nostri si cu luand in vedere bugetul alocat activitatii de marketing online venim cu cele mai bune solutii si practici menite sa aduca cele mai bune rezultate. Analizand concurenta, venim cu idei inovative ce va vor face remarcat pe piata pe care activati si vor prezenta in cel mai eficient si atragator mod posibil serviciile/produsele pe care le oferiti. 

Stim cat de importanta este comunicarea in orice relatie (personala/de afaceri), astfel tinem foarte mult la informarea constanta a clientilor nostri privitor la activitatile de marketing pe care le derulam prin intermediul rapoartelor lunare de activitate si performanta.

Alege Cameleon Agency si du-ti afacerea la urmatorul nivel.

Promovare online

Promovare Google Ads

Atrage mai multi clienti si dezvolta-ti afacerea prin intermediul Google Ads. Noi ne vom ocupa de setarea, gestionarea si optimizarea campaniei astfel incat sa iti aducem cati mai multi clienti raportat la bugetul alocat.

Promovare online

Promovare Facebook Ads

Facebook este in prezent printre cele mai folosite canale de social media, fapt ce face promovarea in cadrul acesteia o stategie foarte buna de marketing, prezentand reclamele tale unei audiente foarte mari.

Promovare online

Promovare Instagram Ads

Mana in mana cu Facebook-ul este Instagramul.Orice business poate beneficia de pe urma promovarii pe Instagram, prin intermediul reclamelor bine realizate si. targetate 

Promovare online

Promovare YouTube

Platforma YouTube dispune de milioane de utilizatori zilnic avand astfel un potential major de a atrage utilizatori noi spre site-ul si afacerea ta.

Promovare online

Remarketing

Cu ajutorul campaniilor de remarketing ii indemnam pe utilizatorii ce au vizualizat deja site-ul dvs, insa nu au efectuat nicio actiune in cadrul acestuia (cerere oferta/achizitionarea unui produs sau serviciu) sa revina asupra paginii si sa finalizeze aceasta activitate.

Promovare online

Newslettere

Newsletter-ul este un mecanism targetat de prezentare a serviciilor/ofertelor actuale unui public tinta foarte bine ales prin intermediul email-ului. Publicul tinta a ales voit abonarea la newsletter, fapt ce creste semnificativ receptivitatea audientei la continutul distribuit.

Promovare online

Capmanii PPC (Pay Per Click)

Plateste doar pentru ce iti este oferit. Campaniile PPC sunt campanii ce iti aduc trafic garantat pentru bugetul pe care il aloci, platind doar click-urile ce iti aduc clienti, nu si nr de afisari al reclamei.

[forminator_form id="2076"]

Contact

Scrie-ne si haide sa ne cunoastem la o discutie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LOCATION

Adresa

Traian Vuia, Nr. 22, 400397, Cluj-Napoca

CONTACT

Tel:

+ 40 785 625 435

MAIL

Email

contact@cameleon-agency.ro

Urmareste-ne pe social media: