Creare magazin online

Dezvoltă-ți cel mai complex magazin online, promovează și vinde produsul tău.

Alegeti pachetul cel mai potrivit nevoilor dvs.

Pachetele noastre

Ne confruntam cu o trecere agresiva din mediul fizic in cel online, lucru ce ne indica ca viitorul comertului este pe internet. Intr-o lume din ce in ce mai aglomerata, oamenii prefera sa isi petreaca altfel timpul liber decat in fata cozilor interminabile de la casele de marcat – toate neajunsurile magazinului fizic dispar.

Ajutam firmele noi sau cu vechime, oferind serviciul de realizare magazin online profesional, modern care ajută la creșterea profiturilor și cotei din social media. Implementăm soluții bazate pe date concrete pentru că ne dorim ca clienții noștri să prospere și să le creăm oportunități care să conducă la venituri mai mari. 

standard

începând cu

250 €

Plus

începând cu

380 €

Premium

începând cu

750 €

Cameleon Agency

Beneficiile oferite

Website responsive

Cei mai multi dintre clienți vor interacționa cu site-ul dvs. folosindu-se de telefonul mobil, de aceea asigurarea unui design care sa arate bine pe orice dispozitiv este un punct absolut necesar.

Cupoane discount

Aplica reduceri in functie de promotiile de sezon, valoarea cosului sau alte criterii.

Grupuri de clienti

Poti sa stimulezi anumite grupuri de clienți alegând singur discount-uri preferențiale și beneficii grupurilor.

Newsletter

Sporeste-ti vanzarile cu ajutorul campaniilor de newsletter.Abonatii la noutati si oferte pot primi mai usor emailuri de la tine.

Design personalizat

Indiferent de activitatea pe care o desfasoara firma dvs., personalizarea site-ului de prezentare trebuie sa combine estetica si structura intuitiva, iar noi folosim cele mai noi tendinte .

Suport tehnic

În cazul în care aveti nevoie de ajutor, intotdeauna este cineva care va poate ajuta.

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră.

Facturare & Curier

Poti sa facturezi comenzile cu un singur click si trimiti automat toate documentele catre client.

Pasii unui proiect

Cum lucram noi la Cameleon Agency?

Discutie initiala cu clientul
Pentru inceput dorim sa avem o discutie cu noul nostru client pentru a ne cunoaste si pentru a intelege foarte bine nevoile si asteptarile acetuia.
Semnarea contractului
Dupa ce toate detaliile serviciilor au fost discutate si ambele parti sunt multumite cu cele discutate, se poate trece la semnarea contractului.
Research & Planificare
Echipa noastre de experti va face un research amanuntit pentru a oferi clientului nostru servicii profesionale si personalizate.
Implementarea proiectului
Aspectele definite in etapa de Research & Planificare sunt puse in practica folosind metoda AGILE, revenind mereu asupra lui in urma feedback-ului clientului.
Finalizarea proiectului
Dupa implementarea si efectuarea tuturor modificarilor sugerate de client sau identificate de noi, proiectul este finalizat in cele mai bune conditii.

Solicitare pachet creare magazin online

[forminator_form id="2288"]