Creare site de prezentare

Asiguram calitatea unui site de prezentare profesional

Fiecare site de prezentare este unic, asa cum este si afacerea ta!

Pachetele noastre

Alege ce ti se potriveste cel mai bine. Poti alege sa incepi cu un website mic care se poate dezvolta ulterior pentru a tine costurile sub control sau poti alege o versiune PRO pentru a beneficia de toate elementele necesare de la inceput sau impreuna putem cacula o alta varianta de pret pentru website-ul tau. Serviciile se adresează oricărui tip de business, de la start-up-uri aflate la început de drum până la afacerile în plină dezvoltare sau IMM. 

standard

începând cu

230 €

Plus

începând cu

380 €

Premium

începând cu

750 €

Cameleon Agency

Beneficiile oferite

Website responsive

Cei mai multi dintre clienți vor interacționa cu site-ul dvs. folosindu-se de telefonul mobil, de aceea asigurarea unui design care sa arate bine pe orice dispozitiv este un punct absolut necesar.

Website securizat

Introducem masuri de securitate suplimentara care asigura o functionare stabila site-ului dvs.

User friendly

Site-urile sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta informatia pe site.

Design personalizat

Indiferent de activitatea pe care o desfasoara firma dvs., personalizarea site-ului de prezentare trebuie sa combine estetica si structura intuitiva, iar noi folosim cele mai noi tendinte .

Suport tehnic

În cazul în care aveti nevoie de ajutor după realizarea site-ul, intotdeauna este cineva care va poate ajuta în acest sens

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră.

În funcție de obiectivele dvs. putem să vă propunem o ofertă unitară personalizată pentru administrarea site-ului și activitățile necesare de marketing, promovare și comunicare online; pachetul include servicii profesionale livrate de specialiștii noștrii cu experiență și poate fi configurat cu un buget fix, lunar.

Pasii unui proiect

Cum lucram noi la Cameleon Agency?

Discutie initiala cu clientul
Pentru inceput dorim sa avem o discutie cu noul nostru client pentru a ne cunoaste si pentru a intelege foarte bine nevoile si asteptarile acetuia.
Semnarea contractului
Dupa ce toate detaliile serviciilor au fost discutate si ambele parti sunt multumite cu cele discutate, se poate trece la semnarea contractului.
Research & Planificare
Echipa noastre de experti va face un research amanuntit pentru a oferi clientului nostru servicii profesionale si personalizate.
Implementarea proiectului
Aspectele definite in etapa de Research & Planificare sunt puse in practica folosind metoda AGILE, revenind mereu asupra lui in urma feedback-ului clientului.
Finalizarea proiectului
Dupa implementarea si efectuarea tuturor modificarilor sugerate de client sau identificate de noi, proiectul este finalizat in cele mai bune conditii.

Solicitare pachet creare site de prezentare

[forminator_form id="2185"]