Redesign website

Website-ul tău are nevoie de niște cai putere în plus

Website-ul tău a fost dezvoltat acum câțiva ani și nu mai este de actualitate?

Ai nevoie de redesign!

Mediul online este foarte dinamic, tehnologii noi apar la fiecare 2-3 ani, iar regulile în mediul online se schimbă mereu. O tehnologie sau platformă la modă astăzi, poate ajunge de domeniul trecutului peste doar un an de zile, ceea ce poate face ca site-ul dvs sa devină învechit chiar și la un an de la lansare. Un site web trebuie actualizat permanent, întreținut, modificat pentru a ține pasul cu tehnologia.

Cameleon Agency

Beneficiile oferite

Website responsive

Cei mai multi dintre clienți vor interacționa cu site-ul dvs. folosindu-se de telefonul mobil, de aceea asigurarea unui design care sa arate bine pe orice dispozitiv este un punct absolut necesar.

Website securizat

Introducem masuri de securitate suplimentara care asigura o functionare stabila site-ului dvs.

User friendly

Site-urile sunt concepute avand viziunea unui vizitator care cauta informatia pe site.

Design personalizat

Indiferent de activitatea pe care o desfasoara firma dvs., personalizarea site-ului de prezentare trebuie sa combine estetica si structura intuitiva, iar noi folosim cele mai noi tendinte .

Suport tehnic

În cazul în care aveti nevoie de ajutor după realizarea site-ul, intotdeauna este cineva care va poate ajuta în acest sens

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră.

Pasii unui proiect

Cum lucram noi la Cameleon Agency?

Discutie initiala cu clientul
Pentru inceput dorim sa avem o discutie cu noul nostru client pentru a ne cunoaste si pentru a intelege foarte bine nevoile si asteptarile acetuia.
Semnarea contractului
Dupa ce toate detaliile serviciilor au fost discutate si ambele parti sunt multumite cu cele discutate, se poate trece la semnarea contractului.
Research & Planificare
Echipa noastre de experti va face un research amanuntit pentru a oferi clientului nostru servicii profesionale si personalizate.
Implementarea proiectului
Aspectele definite in etapa de Research & Planificare sunt puse in practica folosind metoda AGILE, revenind mereu asupra lui in urma feedback-ului clientului.
Finalizarea proiectului
Dupa implementarea si efectuarea tuturor modificarilor sugerate de client sau identificate de noi, proiectul este finalizat in cele mai bune conditii.

Solicitare pachet redesign website

[forminator_form id="2295"]