Termeni & Conditii

Te rugam sa consulti termenii si conditiile inaintea navigarii pe site

In prezenta sectiune va vom prezenta termenii si conditiile pentru utilizarea serviciului nostru, nerespectarea acestora poate duce la tragerea la raspundere daca prevederile prezentate sunt incalcate.

Cu titlu general, termenii si conditiile se vor aplica direct si indirect tuturor utilizatorilor serviciilor, prin distribuiri online pe orice platforma de socializare ori prin intermediul serviciilor de telefonie. Prin accesarea, utilizarea sau cautarea site-ului https://cameleon-agency.ro sau a oricarei aplicatii pe oricare dintre platformele pe care se distribuie ori prin efectuarea unei comenzi, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare precum si cu politica de confidentialitate si politica gdpr a site-ului. 

https://cameleon-agency.ro este o platforma prin intermediul careia se pot solicita diverse servicii de web design si de marketing digital. Entitatea, SC CIRCUIT DOCTOR SRL, avand sediul in Sat Sannicoara, strada Str. Aviator Traian Darjan 62 C, judetul Cluj, CUI RO32959342J12/1089/2014  se angajeaza sa asigure transparenta datelor furnizate.

Pe parcursul timpului este posibil sa modificam continutul prezentului document si informatiile descrise, de aceea va rugam sa verificati periodic schimbarea acestora. Pentru o buna gestionare si instiintare a utilizatorilor, vom posta de fiecare data forma actualizata.

SC CIRCUIT DOCTOR SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

SC CIRCUIT DOCTOR SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni. Totodata, nu se accepta folosirea niciunui dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea continului. Software-ul, aplicatiile si modulele utilizate pe site sunt proprietatea SC CIRCUIT DOCTOR SRL sau a partenerilor nostri.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea SC CIRCUIT DOCTOR SRL care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-ului https://cameleon-agency.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC CIRCUIT DOCTOR SRL. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor material derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC CIRCUIT DOCTOR SRL.

Accesul si utilizarea paginilor din cadrul site-ului https://cameleon-agency.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezentate pe https://cameleon-agency.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa paginile site-ului. Puteti copia si tipari continutul paginilor site-ului https://cameleon-agency.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continurul https://cameleon-agency.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit (in scris) al reprezentantilor Cameleon Agency.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa contact@cameleon-agency.ro

Site-ul https://cameleon-agency.ro are scopul de a pune la dispozitia utilizatorilor materiale informative referitoare la serviciile pe care le prestam, mai exact serviii de web design si marketing digital.

Informatiile prezentate in cadrul acestui site, produsele, software-urile si serviciile pot include erori sau prezentari care nu sunt in perfecta concordanta cu realitatea, prin urmare platforma https://cameleon-agency.ro nu garanteaza acuratetea si nu este raspunzatoare pentru descrierile, recenziile, comentariile, postarile, pozele ori preturile incluse in aceasta. 

Platforma https://cameleon-agency.ro nu va raspunde pentru prejudiciile create prin neindeplinirea serviciului ori indeplinirea intr-un mod defectuos si nu este responsabila pentru daune aduse calculatorului tau sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site.

Pe platforma vor putea fi regasite link-uri de legatura catre alte site-uri sau retele de socializare, nu ne asumam raspunderea pentru continutul regasit in cadrul acestora. Este posibil sa fie regasite link-uri de legatura direct cu platforma pe alte site-uri sau retele de socializare, caz in care nu ne asumam raspunderea pentru modul in care au fost postate pe site-ul sau reteaua respectiva, iar ajungerea pe platforma prin intermediul acestora reprezinta o facultate pentru utilizator, acesta nefiind niciodata impiedicat sa acceseze direct platforma.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele https://cameleon-agency.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului https://cameleon-agency.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web https://cameleon-agency.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea https://cameleon-agency.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

In orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau orice componenta a site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile in cadrul site-ului.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile prestate sau furnizate de SC CIRCUIT DOCTOR SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Utilizarea in continuare a site-ului https://cameleon-agency.ro constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice persoana care viziteaza site-ul https://cameleon-agency.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC CIRCUIT DOCTOR SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC CIRCUIT DOCTOR SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina CONTACT din site); alte activitati intreprinse de SC CIRCUIT DOCTOR SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului https://cameleon-agency.ro si la protectia utilizarii, va rugam sa vizualizati politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor sau sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT din site. 

 

In situatia in care va exista un diferend intre platforma si o alta parte, acestea vor fi rezolvate pe cale amiabila prin intermediul contactarii platformei. In situatia in care diferendul nu se poate rezolva pe cale amiabila, orice cerere de chemare in judecata va fi adresata instantelor competente din municipiul Cluj-Napoca.

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile din „Termeni si conditii”.

„Termenii si conditiile” precum si respectarea lor de catre noi si de catre tine sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de niciun articol din „Termenii si conditii”, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client / vizitator al site-ului.

Pentru orice informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi:

SC CIRCUIT DOCTOR SRL

Tel: 0371 / 785 295

RO32959342

J12/1089/2014

Banca Transilvania: RO68BTRLRONCRT0316410202

Administrator: Bogdan Marius